Despre noi

Echipa noastră

Avem grijă de clienții noștri zi de zi prin intermediul echipei alcătuite din specialiști în domeniu. Pe lângă numărul mare de lucrători de inventariere și șefi de inventariere, dispunem și de manageri de proiect experimentați și de un departament IT extins, alcătuit din analiști, dezvoltatori, testeri și administratori. Datorită acestui suport, putem răspunde rapid și la cele mai exigente cerințe ale clienților.

Grupul DANTEM

Grupul DANTEM a fost înființat în anul 2000, în prezent fiind unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de inventariere din Europa Centrală. Prin intermediul filialelor sale din România, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, Ungaria și Croația furnizează servicii în majoritatea țărilor din Europa. DANTEM a fost în Republica Cehă și în Slovacia pionier în outsourcing-ul inventarierii.

În cei peste 20 de ani de activitate am reușit să construim un know-how unic în domeniul inventarierii mărfurilor și stocurilor din depozite, inventarierii activelor fixe cu ajutorul codurilor de bare și al serviciilor specializate pentru retail.

Dintre clienții grupului DANTEM fac parte companii locale și internaționale importante, îndeosebi lanțuri de retail, instituții financiare, hoteluri, companii de logistică, firme de IT și altele.

Filosofia grupului DANTEM este de a oferi clienților servicii de înaltă calitate bazate pe înțelegerea maximă a nevoilor clientului și asta cu scopul de a stabili parteneriate pe termen lung.